Ammatillinen koulutus


Porvoon ammattiopisto, Amisto on tulevaisuuden ammattilaisten vetovoimainen kouluttaja ja valmentaja.
Amisto kuuluu Itä-Uudenmaan koulutuskuntayhtymään, joka tarjoaa koulutuspalveluja Itä-Uudenmaan maakunnan lisäksi myös pääkaupunkiseudulla. Amisto toimii neljässä toimipisteessä Porvoossa, Askolassa ja Loviisassa.
www.amisto.fi/


Östra Nylands yrkesinstitut, Inveon kouluttaa nuoria II-asteen ammatillisessa koulutuksessa Porvoossa. Inveon tarjoaa eri koulutusohjelmia talotekniikan, kulttuurin, palveluiden ja tekniikan parissa.
Inveonin omistaa Samkommunen för yrkesutbildning i Östra Nyland-niminen kuntayhtymä.
www.inveon.fi/


www.edupoli.fi   

 

Porvoo International College - Point College
Porvoon kauppaoppilaitos ja Porvoon terveydenhuolto-oppilaitos yhdistyivät 1.1.2012. Oppilaitoksen ylläpitäjä on Oy Porvoo International College Ab.
Point College on kolmella kielellä toimiva monikulttuurinen oppilaitos. Liiketalouden ja hallinnonalan opintoja voi suorittaa suomen, ruotsin tai englannin kielellä.  Sosiaali- ja terveysalan opintoja voi tällä hetkellä suorittaa suomen kielellä.
Point College, aikuiskoulutus tarjoaa lisäksi aikuisille liiketalouden ja sosiaali- ja terveysalan perus- ja ammattitutkintoja sekä muuta koulutusta. Point Collegella on myös oma oppisopimustoimisto.
www.pointcollege.fi


 

 
Päivitetty: 2.5.2013
 

Loviisan kaupunki •  Mannerheiminkatu 4, PL 77, 07901 LOVIISA •  puh. (019) 5551 •  faksi (019) 535 791  •  kaupunki(@)loviisa.fi  •  Palaute