Koirankakkapussitelineet

Ympäri Loviisaa on asennettu telineitä TiksPac-koirankakkapusseille. TiksPac-konsepti käsittää TiksPac-aseman ja TiksPac-koirankakkapussit. Konsepti on kaupungille maksuton, mutta kaupungin tehtävänä on varmistaa, että jokaisella asemalla on aina saatavilla pusseja.

Telineitä on 20 kpl. Telineiden sijainti ilmenee Loviisan internetkarttapalvelusta hakusanalla koirankakkapussit tai klikkaamalla Palveluhaku > Koirankakkapussit.

Konseptin sponsoreina on yrityksiä, joiden logo on esillä asemassa. Yritykset tukevat paikallisympäristön parantamispyrkimyksiä samalla kun osoittavat olevansa sitoutuneita yhteiskuntavastuuseen. Koiran omistajat voivat ottaa kakkapusseja ilmaiseksi telineestä.

Suljetut pussit saa pudottaa kaikkiin kaupungin hoitamiin yleisiin roska-astioihin, mutta ensisijaisesti tulee käyttää luukullisia koirankakkaroskiksia. Myös yksityiset kiinteistönomistajat voivat antaa luvan pudottaa suljetun koirankakkapussin ulkoroskiksiinsa liittymällä valtakunnalliseen Koirankakkaroskis.fi-tarrakampanjaan.

Lisätietoja asiasta antaa yhdyskuntatekniikan päällikkö Markus Lindroos, puh. 050 382 7550, markus.lindroos@loviisa.fi.

Loppuneista pusseista voi ilmoittaa rakennusmestari Irma Korpille, puh. 0440 555 849, irma.korppi@loviisa.fi.

http://kartta.loviisa.fi
www.koirankakkaroskis.fi

 
Päivitetty: 20.4.2017
 

Loviisan kaupunki •  Mannerheiminkatu 4, PL 77, 07901 LOVIISA •  puh. (019) 5551 •  faksi (019) 535 791  •  kaupunki(@)loviisa.fi  •  Palaute