Yrityksille suunnatut verkkosivut avautuvat tänään

Loviisan kaupunki julkaisee verkkosivuillaan uuden Yrityspalvelut-osion, joka on suunnattu Loviisaan sijoittumista suunnitteleville ja täällä jo toimiville yrityksille. Tavoitteena on vastata yritysten yhteydenottoihin entistä paremmin ja nopeammin. Verkkosivut avataan 4.11.2016.

Loviisan kaupunki on hionut yrityspalveluiden toimintaprosessia viime keväästä lähtien.

”Olemme käyneet läpi asiakaspalveluprosessia kaupungin sisällä niiden henkilöiden kanssa, joihin yritykset ottavat yhteyttä suunnitellessaan sijoittumista Loviisaan. Kyse voi olla kaavoituksesta, tonteista, olemassa olevista kiinteistöistä tai yleisistä yrittämisen edellytyksistä”, toteaa Loviisan kaupungin kehittämisjohtaja Sten Frondén.

Uusilla verkkosivuilla kerrotaan, miksi Loviisa on hyvä toimintaympäristö yrityksille. Verkkosivuilta löytyvät tiedot vapaista toimitiloista ja liiketonteista sekä erilaiset tärkeät yhteystiedot.

Yritysten palveluprosessia on käyty läpi osana Särmä-hanketta (Loviisan Särmä – Loviisan seudun äkillisen rakennemuutoksen kasvuhanke), jota hallinnoi Loviisan kaupunki. Yksi hankkeen tavoitteista oli tuottaa tietopaketti Loviisaan mahdollisesti sijoittuville yrityksille, Loviisassa jo toimiville yrityksille ja yhteistyökumppaneita etsiville yrityksille.

Verkkosivut on toteuttanut Mainostoimisto KMG Turku. Palveluprosessin läpikäynnissä asiantuntijana on käytetty Kissconsulting Oy:tä. Henkilökunnan koulutus ja toteutuksen seuranta jatkuvat edelleen.

Yrityksille suunnatut verkkosivut löytyvät Loviisan kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.loviisa.fi/elinkeinotjayrittaminen  sekä Yrittäjät-osiosta 4.11.2016 alkaen.

Lisätietoja antavat

Sten Frondén, Loviisan kaupunki, kehittämisjohtaja, puh. 040 559 5525, sten.fronden@loviisa.fi

Tiina Whiley, Särmä-hanke, projektipäällikkö, puh. 050 512 3515, tiina.whiley@loviisa.fi

 
Päivitetty: 4.11.2016
 

Loviisan kaupunki •  Mannerheiminkatu 4, PL 77, 07901 LOVIISA •  puh. (019) 5551 •  faksi (019) 535 791  •  kaupunki(@)loviisa.fi  •  Palaute